×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : دوشنبه, ۲۶ خرداد , ۱۴۰۴  .::.   برابر با : Monday, 16 June , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
جلسه همایش روز کار و کارگر و تجلیل از کارگران برگزار شد

به گزارش سایت پایگاه خبری تحلیلی برازجان سلام و به نقل از روابط عمومی فرمانداری شهرستان دشتستان، جلسه همایش روز کار و کارگر با حضور فرشته مظفری، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری دشتستان، برگزار گردید. در این جلسه، مظفری ضمن عرض خداقوت و تبریک به کارگران و کارفرمایان، به اهمیت روز ۱۱ اردیبهشت که به نام کارگران نامگذاری شده، اشاره کرد و گفت: “روز کارگر نه تنها یک مناسبت تقویمی نیست، بلکه فرصتی است برای پاسداشت مقام شامخ کارگر و تجلیل از دستان توانمندی که باعث توسعه اقتصاد شده‌اند.”

وی در ادامه افزود: “کارگران معماران واقعی جامعه هستند؛ شما با عرق جبین و همت بالا برای پیشرفت و آبادانی کشور سنگ تمام گذاشته‌اید.” مظفری تاکید کرد که تاریخ گواه است هیچ تمدنی بدون همت کارگران به اوج نرسیده و به عنوان نماینده دولت، صدای کارگران را می‌شنوند و قدردان تلاش‌های آنان هستند. وی همچنین وعده داد که با کمک دستگاه‌های اجرایی، محیط سالم کار را فراهم خواهند کرد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری دشتستان از کارفرمایان خواست که با تمام ابزار در دست خود از حقوق کارگران حمایت کنند و با ایجاد فضای مناسب برای کارگران، شاهد افزایش بهره‌وری و کیفیت کار آنان باشند. وی در پایان خاطرنشان کرد: “حمایت از کارگر تنها به معنای حقوق عادلانه نیست، بلکه باید به رفاه اجتماعی، آموزش، امنیت شغلی و ایجاد محیط مناسب برای کارگران توجه ویژه شود.”

در پایان این همایش، از کارگران نمونه تقدیر و قدردانی به عمل آمد.

 

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.