×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : پنج شنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Thursday, 21 November , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 2 خبر
امام جمعه دشتستان: فلسطین و غزه مقاوم زیر بار فشار صهیونیست‌ها هرگز نخواهند شکست

به گزارش سایت پایگاه خبری تحلیلی برازجان سلام ؛ آیین عبادی سیاسی نماز جمعه برازجان مورخه ۱۴۰۳/۰۱/۱۷ توسط حجهالاسلام والمسلمین حسن مصلح امام جمعه دشتستان اقامه گردید….

گزیده ای از خطبه اول به شرح زیر اشاره می گردد:

– مقدمات تزکیه و خودسازی:
۱- مجالست با خوبان
۲- ترک مجالست با نااهلان
۳- کنترل گوش و چشم
۴- بهره گیری از مشورت مربیان و مشاوران امین
۵- کسب روزی حلال
۶- اجتناب از کسب حرام
۷- محاسبه نفس
۸- وعظ و موعظه
۹- تفکر
۱۰- یاد مرگ

– یاد مرگ در روایات

پیامبر اکرم (ص) :
«کسی که در شبانه‌روز بیست مرتبه مرگ را یاد کند با شهدا محشور خواهد شد.»

«زیرک‌ترین مردم کسی است که بیشتر یاد مرگ کند و زیادتر مهیای آن شده باشد.»

«برترین بی‌رغبتی به دنیا، یاد مرگ است. برترین عبادت، یاد مرگ است و برترین اندیشیدن، یاد مرگ است. پس، هر که یاد مرگ وجودش را پر کند، گور خود را باغى از باغ‌های بهشت بیابد.»

«هر کس زیاد به یاد مرگ باشد به اندک سرمایه دنیا راضی می‌شود.»

«هر کس زیاد به یاد مرگ باشد خداوند او را دوست می‌دارد.»

«همچنان که آهن زنگ می‌زند دل انسان نیز زنگار می‌بندد و صیقل دهنده آن تلاوت قرآن و به یاد مرگ بودن است.»

«مرگ را بسیار یاد کنید زیرا یاد مرگ از میل و رغبت به دنیا می‌کاهد.»

درباره امام حسن (ع) نقل است که ایشان
«وقتی یاد مرگ می‌کرد، می‌گریست و چون یاد قبر می‌کرد، می‌گریست و چون از [قیامت و] بعث و نشور یاد می‌کرد، می‌گریست و چون متذکر عبور از صراط می‌شد، می‌گریست و هرگاه به یاد توقف در پیشگاه خدای تعالی [در محشر] می‌افتاد، فریادی می‌زد و بی‌هوش [روی زمین] می‌افتاد.»

امام باقر (ع) :
«ای ابا عبیده! مرگ را زیاد یاد کن. چه هر انسانی آن را بسیار یاد کند نسبت به دنیا بی‌رغبت می‌شود.»

امام صادق (ع) :
«هیچ خانواده‌ای از شهرنشین و بادیه‌نشین نیست مگر این که فرشته مرگ شبانه‌روزی پنج بار آنان را از نظر می‌گذراند.»

«یاد مرگ خواهش‌های باطل را از دل زایل می‌کند و ریشه‌های غفلت را می‌کند و دل را به وعده‌های الهی قوی و مطمئن می‌گرداند و طبع را رقیق و نازک می‌سازد و علم‌های هوا و هوس را می‌شکند و آتش حرص را فرو می‌نشاند و دنیا را حقیر و بی‌مقدار می‌سازد.»

«کسی که کفنش با او در خانه باشد از غافلان به شمار نمی‌آید.»

«هنگامی که جنازه کسی را برداشتی فکر کن که گویا تو خود آن کسی هستی که در تابوت است و آن را برداشته‌اند.»

امام هادی (ع) :
«به یادآور آن هنگامى را که پیش روى خانواده‌ات در بستر مرگ افتاده‌ای و نه طبیبى می‌تواند جلو مردنت را بگیرد و نه دوستى به کارت می‌آید.»

حضرت عیسی (ع) :
«اولیای خدا یاد مرگ را دوست دارند و یاد زندگی را رها می‌کنند.»

در کتاب زبور آمده است:
«هر که خود را از مرگ بترساند، دنیا در نظرش بی‌مقدار شود.»

یاد مرگ در نهج‌البلاغه
یاد مرگ از جمله موضوعاتی است که امام علی (ع) در نهج البلاغه و سایر روایات به آن پرداخته است:

«کسی که فردا را از زندگی خود بشمارد حق مرگ را چنان که در خور آن است رعایت نکرده است.»

«زیاد به یاد مرگ باشید تا مصیبت‌ها و سختی‌های روزگار بر شما آسان شود.»

«کسی که بسیار یاد مرگ کند به مقدار کمی از دنیا راضی می‌شود.»

«به یاد آورید آن بر هم زننده خوشی‌ها و منغّص کننده عیش‌ها و دعوتگر پراکندگى را. یاد کنید آن از هم پاشنده انجمن‌ها و دورکننده آرزوها و نزدیک کننده مرگ‌ها و اعلام‌کننده جدایى و پراکندگى را.»

«چگونه مرگ را فراموش می‌کنی در حالى که نشانه‌هایش به تو تذکر می‌دهند؟!»

«شما را سفارش می‌کنم که به یاد مرگ باشید و از آن کمتر غفلت ورزید. چگونه از چیزى غافلید که او از شما غافل نیست و چگونه به کسى چشم طمع دوخته‌اید که به شما مهلت نمی‌دهد! مردگانى که مشاهده کرده‌اید خود واعظانى هستند که شما را از هر واعظى بی‌نیاز می‌کنند.»

«خوشا به حال کسی که معاد را به یاد آورد، برای روز حساب کار کند و به حد کفاف قانع و از خداوند خشنود باشد.»

گزیده‌ای از خطبه دوم به شرح زیر اشاره می گردد:

۱️⃣ وداع با ماه مبارک رمضان

– پس ما او را وداع می‌کنیم؛ وداع کسی که هجرانش بر ما سخت و غم‌انگیز است و روگرداندنش ما را غم‌زده و دچار وحشت کرد. برای او برعهدۀ ما، پیمانی محفوظ و حرمتی در خور رعایت و حقّی واجب‌الاداء، لازم شد. بر این اساس می‌گوییم: سلام بر تو ای بزرگ ترین ماه خدا! و ای عید دوستانش!

– سلام بر تو ای گرامی‌ترین همنشین از میان اوقات! و ای بهترین ماه، در ایّام و ساعات!

– سلام بر تو، ماهی که در آن، آرزوها و حاجات، به برآورده شدن نزدیک است؛ و اعمالی که موجب خشنودی خداست، در آن پخش شده.

– سلام بر تو، ای هم‌نشینی که هنگام موجود بودن، منزلتش بزرگ؛ و وقت مفقود شدن، فقدانش دردناک؛ و مایۀ امیدی که دوری‌اش، رنج‌آور است.

– سلام بر تو همدمی که چون رو کند، مونس گردد و مسرور و شاد کند؛ و زمانی که سپری شود، به وحشت اندازد و دل‌ها را به درد آورد.

– سلام بر تو، همسایه‌ای که دل‌ها در آن نرم و گناهان در او کم شد.

– سلام بر تو یاوری که ما را در مبارزۀ با شیطان، یاری داد؛ و رفیقی که راه‌های احسان را، هموار و آسان ساخت.

– سلام بر تو؛ چه بسیارند آزادشدگان خدا در تو و چه خوشبخت است کسی که احترامت را برای وجود خودت، رعایت کرد.

– سلام بر تو؛ چه بسیار گناهان را محو کردی و چه بسیار عیب‌ها را پوشاندی.

– سلام بر تو؛ چه طولانی بودی بر گناهکاران و چه با هیبت بودی در قلوب اهل ایمان.

– سلام بر تو؛ ماهی که تمام زمان‌ها، قدرت رقابت با او را ندارند.

– سلام بر تو؛ ماهی که نسبت به هر کاری، مایۀ سلامتی است.

– سلام بر تو؛ که مصاحبت و هم‌نشینی‌اش ناپسند و معاشرتش نکوهیده نیست.

– سلام بر تو، چنانکه با برکات بر ما وارد شدی؛ و چرک خطاها را از ما شستی.

– سلام بر تو که وداع با تو، نه از باب خستگی و فراغت از روزه‌ات، نه به خاطر ملالت است.

– سلام بر تو که قبل از آمدنش خواستارش بودیم و پیش از رفتنش بر او اندوهگینیم.

– سلام بر تو؛ چه بدی‌ها که به سبب تو از ما برطرف شد؛ و چه خوبی‌ها که به وسیلۀ تو بر ما فرو ریخت.

– سلام بر تو و بر شب قدری که از هزار ماه بهتر است.

– سلام بر تو که دیروز، نسبت به تو چه خواستار و آرزومند بودیم؛ و فردا به سوی تو، چه بسیار شوق داریم.

– سلام بر تو و بر فضیلتت که از آن محروم شدیم؛ و بر برکات گذشته‌ات که از ما گرفته شد.

– خدایا! ما اهل این ماهیم که ما را به سبب آن شرافت و بزرگی بخشیدی؛ و با لطف و احسانت بر انجام اعمالش ما را موفّق فرمودی. هنگامی‌که تیره‌بختان وقتش را نشناختند؛ و از بخت بدشان، از فضیلتش محروم شدند.

– تویی صاحب اختیار و سرپرست؛ که ما را به شناسایی آن برگزیدی و به راه و روش آن هدایتمان کردی؛ و ما به توفیق تو، با همۀ کوتاهی و تقصیر، عهده‌دار روزه و شب‌زنده‌داری او شدیم؛ و در آن اندکی از بسیار را به جا آوردیم.

– خدایا! تو را سپاس؛ در حالی که به بدی‌هایمان اقرار و به ضایع کردن ماه مبارک و هم ‌چنین به تباه کردن اعمالمان، اعتراف داریم؛ و برای تو در دل‌هایمان، پشیمانی پا برجا و ثابت؛ و در زبانمان، عذر صادقانه قرار دارد؛ بر این اساس در برابر تقصیر و تفریطی که در این ماه گریبان‌گیر ما شد، پاداشی عنایت کن که از پرتو آن پاداش، فضیلت دلخواهمان را در این ماه به دست آوردیم و اندوخته‌های گوناگون مورد علاقه را، عوض بستانیم.

– و عذر ما را در کوتاهی از ادای حقّت بپذیر و عمرهای ما را که پیش روی ماست، به ماه رمضان آینده برسان؛ و چون ما را به آن رساندی، بر انجام عبادتی که شایسته توست، یاریمان فرما؛ و به انجام طاعتی که سزاوار آن ماه است، برسان؛ و عمل شایسته‌ای که سبب تدارک حقّ توست، در آن دو ماه از ماه‌های روزگار، به دست ما جاری فرما.

– خدایا! در هر گونه لغزشی که در این ماه رمضانمان وارد شدیم از گناه کوچک یا بزرگ، یا معصیتی که در آن مرتکب شدیم، یا خطایی که در آن کسب کردیم از روی عمد یا فراموشی که در آن به خود ستم روا داشتیم، یا به آن پردۀ حرمت دیگری را دریدیم؛ پس بر محمّد و آلش درود فرست و ما را به پرده‌پوشی‌ات بپوشان و به گذشتت از ما بگذر و ما را به خاطر گناهی که کردیم، در برابر دیدۀ بدخواهانۀ ناپاکان قرار مده و زبان طعنه زنندگان را به روی ما باز مکن؛ و ما را به رأفت و لطفت که پایان نمی‌پذیرد و بر پایۀ احسانت که کاستی ندارد، به اعمالی بدار که باعث ریزش گناهان و کفارّۀ اموری شود که در این ماه، از ما ناپسند شمردی.

– خدایا! بر محمّد و آلش درود فرست و مصیبت از دست رفتن رمضانمان را جبران کن و روز عید و فطرمان را بر ما مبارک فرما و آن را از بهترین روزهایی که بر ما گذشته قرار ده، جلب کننده‌ترین روز نسبت به بخشش و محو کننده‌ترین زمان برای گناه؛ و معاصی پنهان و آشکارمان را بیامرز.

– خدایا! با گذشتن این ماه، از خطاهای ما بگذر؛ و با خارج شدنش، ما را از گناهانمان خارج کن؛ و ما را از خوشبخت‌ترین اهل این ماه به آن و پرنصیب‌ترین آنان در آن و بهره‌مندترین ایشان از آن، قرار ده.

– خدایا! کسی که حقّ این ماه را آن‌طور که می‌بایست رعایت کرد و احترامش را به نحوی که شایسته بود نگه داشت و حدودش را به صورتی که سزاوار بود به پای داشت و از گناهانش به طور کامل پرهیز کرد، یا به وسیلۀ عمل خالصی به تو تقرّب جست، عملی که موجب خشنودی‌ات و معطوف کردن رحمتت بر اوست؛ پس مانند آنچه به او بخشیدی، بر ما هم از توانگری‌ات ببخش و چندین برابر آن را از احسانت به ما عطا کن؛ مسلماً احسانت کاهش نمی‌پذیرد و خزاینت کاستی پیدا نمی‌کند؛ بلکه افزون می‌شود و همانا معادن احسانت از بین نمی‌رود و قطعاً عطای تو عطایی است گوارا.

– خدایا! بر محمّد و آلش درود فرست و برای ما پاداشی، همانند پاداش کسی که این ماه را روزه گرفت، یا در آن تا روز قیامت به بندگی‌ات برخاست، بنویس.

– خدایا! در روز فطرمان‌که آن را برای مؤمنین عید و سرور و برای اهل آیینت روز اجتماع و گردهمایی، قرار دادی؛ به درگاهت از هر گناهی که مرتکب شدیم، یا کار زشتی که از پیش فرستادیم، یا اندیشۀ سویی که در باطنمان پنهان داشتیم، توبه می‌کنیم؛ توبۀ کسی که خیال بازگشت به گناه را ندارد و پس از آن به دامن خطایی بر نمی‌گردد؛ توبه‌ای خالص که از شک و تردید، پاک باشد؛ پس آن را از ما بپذیر و از ما خشنود باش و ما را بر آن توبه ثابت قدم دار.

– خدایا! ترس از عذاب تهدید شده و شوق ثواب وعده داده شده را روزی ما فرما؛ تا لذّت آنچه که از تو می‌خواهیم و اندوه آنچه که از آن به تو پناه می‌بریم، دریابیم.

– و ما را نزد خود از توبه‌کنندگانی که محبّتت را بر آنان ضروری و مقرر کردی و بازگشت به طاعتت را از ایشان پذیرفتی، قرار ده؛ ای عادل‌ترین عادلان!

– خدایا! از همۀ پدران و مادران و اهل دینمان بگذر؛ چه آنان که درگذشته‌اند و چه آن‌ها که تا روز قیامت خواهند آمد.

– خدایا! بر محمّد پیامبر ما و آلش درود فرست؛ همان گونه که بر فرشتگان مقرّبت درود فرستادی؛ و بر او و آلش درود فرست؛ همان‌گونه که بر پیامبران مرسلت درود فرستادی؛ و بر او و آلش درود فرست؛ همان‌گونه که بر بندگان شایسته‌ات درود فرستادی و برتر و بهتر از آن را؛ ای پروردگار جهانیان، درودی که برکتش به ما رسد و سودش نصیب ما شود و به خاطر آن دعایمان مستجاب گردد. تو بزرگوارترین کسی هستی که به او روی آورده شده و بی‌نیازکننده‌ترین کسی هستی که به او اعتماد شده و بخشنده‌ترین کسی هستی که از احسانش درخواست شده؛ و تو بر هر کاری توانایی.

۲️⃣ روز جهانی قدس

بعد از ۴۵ سال، روز قدس امسال، روز قدس پسا طوفان الاقصی است و بسی مبارک‌تر از همه روزهای قدس است.
سلام و صلوات خدا بر امام راحل عظیم الشأنی که در آیینه نام‌گذاری جمعه آخر ماه مبارک رمضان، این طوفان الاقصی را می‌دید و سلام خدا بر نائب حکیم و شجاع خمینی کبیر، که وفادارانه و بصیرت‌مندانه آرمان فلسطین را در تمام این سال‌های پر فراز و نشیب و از بین امواج فتنه‌ها، زنده و پویا و افتخارآفرین و مشعشع نگه داشت.

اما در حالی روز قدس را در پیش داریم که منطقه درگیر تغییرات گسترده است.

۱- در شرایطِ در حالِ شکل‌گیری منطقه، جایگاه آمریکا در حال تنزل است. آمریکایی که روزی با یک تَشَر کشورها را وادار به تسلیم می‌کرد، اکنون سیلی‌خور محور مقاومت در عراق، سوریه و دریای سرخ است. برگزاری مراسم روز جهانی قدس به عنوان روز بیعت با فلسطین، نقش محوری در حمایت جوامع اسلامی از آرمان فلسطین و مقاومت در غزه ایفا می‌کند.

۲- باز شدن جبهه‌های متعدد علیه دشمن صهیونیستی، امکانات نظامی این دشمن را پراکنده کرده و دچار فرسایش ساخت و از حجم فشار بر غزه کاست. البته آمریکا و انگلیس با ورود مستقیم به دریای سرخ تلاش کردند به رژیم صهیونیستی کمک کنند ولی ناتوانی آنها از جلوگیری از هدف قرار دادن کشتیهای متعلق به رژیم صهیونیستی و نیز خود آنها از سوی انصار الله، ناتوانی خود را بیشتر نمایان ساختند و آبروی خود را در برابر یک کشور فقیر و ضعیف اما با اراده و ایمان مانند یمن از بین بردند

۳- فرآیند عادی‌سازی (که تکیه‌گاه آن، این بود که رژیم صهیونیستی امنیت رژیم‌های عربی را تأمین کند و رژیم‌های عربی در مقابل، امتیازاتی به این رژیم بدهند) پس از طوفان الاقصی متوقف شده است. اکنون که این رژیم در برابر محور مقاومت شکست خورده است اتکا به آن برای تأمین امنیت معنا و مفهومی ندارد.

۴- تظاهرات گسترده در کشورهای غربی به نفع فلسطین و استمرار آن نشان از تحول بزرگی در افکار عمومی غرب است که به علت ساختارهای انتخاباتی می‌تواند تحولاتی را در این کشورها پدید آورد.

۳️⃣ شهادت سرداران رشید اسلام

اقدام ذلیلانه و زبونانه رژیم شرور و جنایتکار صهیونیستی در حمله موشکی به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در سوریه در روز شهادت امیرالمؤمنین حیدر کرار (علیه السلام) که به شهادت مستشاران سرافراز کشورمان انجامید، بیش از آن که برای این رژیم رو به سقوط، امتیازبخش باشد، مایه ننگ و رسوایی این مفسدان است.

این رژیم پلید در باتلاق غزه در حال غرق شدن است و علی‌رغم حمایت‌های آشکار آمریکای جنایتکار، دست و پا می‌زند تا بتواند راه نجاتی برای خروج از رسوایی‌ها و شکست‌هایش کسب کند.

اراده‌ی الهی اما بر نابودی این ظالمان است و وعده حضرت حق تخلف ناپذیر است و به زودی محقق خواهد شد.

شهادت سرداران بزرگ و پرافتخار اسلام را که سال‌ها مجاهدت مخلصانه و شجاعانه در میدان‌های مبارزه با شیاطین و اشرار عالم داشتند و در این اقدام تروریستی به آرزوی شهادت در راه خدا، رسیدند را به پیشگاه حضرت بقیه‌الله‌ (ارواحنا لتراب مقدمه الفداء) و خانواده‌های معظم آنان و ملّت ایران تبریک و تسلیت گفته و اعلام می دارد:

امروز هنوز همه‌ی توانمندی‌ها و ابتکارات جبهه مقاومت ، به تمامی ارائه و آشکار نشده است و این رژیم کودک کش در مقابل حقیقت قدرت جبهه مقاومت قرار نگرفته است.

جمهوری اسلامی ایران به عنوان پشتیبان اصلی رزمندگان مقاومت هیچ هراسی از جانبازی و جان نثاری در راه آرمان آزادی قدس شریف ندارد و این شهادت‌ها بر ایمان و اراده رزمندگان مقاومت بیش از پیش خواهد افزود.

جبهه مقاومت و به ویژه عملیات «طوفان الاقصی» تمام پروژه‌های بزرگ آمریکا و اسرائیل در منطقه را برهم زده و هیچ آینده و چشم اندازی برای این رژیم باقی نگذاشته‌اند.

ایده مقاومت و مبارزه با اسراییل یک راه حل نتیجه بخش است و فلسطین و غزه مقاوم زیر بار فشار صهیونیست‌ها هرگز نخواهند شکست.

این رژیم سفاک همچون دیگر ظالمان تاریخ به کیفر و مجازات ظلم‌ها و جنایات خود خواهد رسید و خداوند انتقام خون‌های ریخته شده را خواهد گرفت که «إِنَّ اللَّهَ عَزِیزٌ ذُو انْتِقَامٍ.»

۴️⃣ سه شنبه ۲۱ فروردین سالروز افتتاح حساب شماره ۱۰۰ به فرمان امام خمینی (ره) و تأسیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی (۱۳۵۸ش)

رهبر کبیر انقلاب با شناخت عمیقی که از ظرفیت عظیم مردمی در شکل گیری و بقای انقلاب داشتند، حل مشکلات پیش روی انقلاب را هم مرهون مشارکت و حضور مجدانه مردم در صحنه های سازندگی می دیدند، از این رو در پیامی که در تاریخ ۲۱ فروردین ۱۳۵۸ صادر فرمودند، برای رفع محرومیت در حوزه مسکن، حسابی را به شماره ۱۰۰، به نام خود در تمام شعب بانک ملی افتتاح نمودند و از همه ی کسانی‏‎ ‎‏که توانایی دارند دعوت کردند که برای کمک به خانه سازی برای محرومان به این‏‎ ‎‏حساب پول واریز کنند.

به همین دلیل حساب ۱۰۰ امام خمینی (ره) به عنوان میراث ماندگار امام راحل(ره)، از واژگان اصیل انقلاب اسلامی و مولود انقلاب شکوهمند مردم ایران است که حفظ و زنده نگه داشتن آن ادای دینی است به تمام کسانی که با جان و مال خود برای برپایی عدل و قسط قیام نمودند و زمینه تحقق تمدنی برخاسته از تعالیم دینی را فراهم نمودند

۵️⃣ عید سعید فطر

روز عید فطر روز بیدارى و آگاهى انسانها، روز بازگشت به فطرت نخستین، و روز توجه به خدا و یوم الحساب است.و اگر در روایتى که از على (ع) نقل شده مى خوانیم «و کل یوم لا یعصى الله فیه فهو یوم عید؛ هر روز که در آن معصیت خدا نشود روز عید است» اشاره به همین موضوع است، زیرا روز ترک گناه روز پیروزى و پاکى و بازگشت به فطرت نخستین است.

زیرا عید از واژه بازگشت گرفته شده و فطرت همه انسان ها نیز پاک است بنابراین در عید فطر به حقیقت فطرت خود بازگشته ایم، و از آنجا که ماه رمضان همچون تصیفه خانه ای است که روح آدمی را پالایش می کند، لذا عید فطر را نیز به همین دلیل جشن می گیریم.

بی شک هر روزى که انسان در آن گناه نکند و از صبحگاهان تا آخر شب از معصیت پروردگار بپرهیزد آن روز، روز عید او محسوب مى شود و به این بیان، ما مى توانیم تمام ایام سال را ایام عید خود قرار دهیم. از این رو در باب حکمت جشن و شادی در روز عید فطر باید به بیان نورانی امام علی (ع) در این زمینه اشاره نمود که فرمود: «الیوم عید من قبل صومه و شکر سعیه و غفر ذنبه ثم قال: الیوم لنا عید و کل یوم لا نعصى الله تعالى فیه فهو عید؛ امروز عید است برای کسانی که روزه آنها قبول شده و به سعی آن ها پاداش داده شده و گناهانشان بخشوده شده است.» سپس فرمود: «امروز برای ما عید است و هر روزی که در آن معصیت خداوند را نکنیم آن روز هم برای ما عید است

۶️⃣ بیانات اخیر رهبر انقلاب

رهبر معظم انقلاب در مورد حجاب فرمودند:

– کسانی که به شرع هم معتقد نیستند قانون را باید رعایت کنند

– حجاب یک حکم مسلم شرعی است و برای بانوان، پوشاندنِ غیر از صورت و دو دست واجب است و از آن صرف نظر نمی‌شود کرد. بانوان ما متعبد هستند و باید رعایت کنند.

– برای حجاب حکم قانونی وجود دارد و رعایت قانون بر همه واجب است. در این قضیه دخالت بیگانگان واضح و آشکار بود. از بیرون به این قضیه دمیده شد و عده‌ای هم در داخل کمک کردند. خودِ بانوانِ فهمیده ی ما به این نکته توجه کنند.

– طبق آن چیزی که در گزارش‌های قابل اعتماد به ما رسید، برخی‌ها را استخدام کرده بودند تا در جامعه هنجارشکنی کنند و حرمت حجاب را بشکنند.

– وقتی می‌بینیم دست بیگانه در قضیه‌ای عمل می‌کند باید مواضعمان را متناسب با آن بگیریم و به او کمک نکنیم.

– دشمنان امروز در مسئلۀ برداشتنِ حجابِ بانوان تلاش می‌کنند اما این اولِ کار است. هدف آنها این است وضعِ کشور را برگردانند به وضعیتِ فضاحت‌بار قبل از انقلاب.

– آن روزها برخی زنان از لحاظ سطح پوشش وضع مفتضحی داشتند و قصد دشمنان تکرارِ تدریجی آن حالت است. امروز از لحاظ علمی، مدیریتی و حضور در مناطق حساسِ اداره ی کشور زنانِ ایرانی به مراتب بالایی رسیدند؛ با رعایت حجاب. آن روزها سطح سواد و مدیریت زنان این‌طور نبود.

– بنده اطمینان دارم بانوان کشورمان، حتی کسانی که در زمینه ی حجاب سهل‌انگاری دارند، دلبسته ی اسلام و نظام هستند و باید به این چشم به آن‌ها نگاه کرد.

توجه داشته باشید که دوستان همراه سایت برازجان سلام برای دیدن تصاویر با کیفیت اصلی روی عکسی که دوست دارید آن را ببیند ، به آرامی لمس نموده و عکس را در مکان فضای مجازی مورد علاقه خود استفاده نمائید . عکاس غلامرضا حسین زاده و سید محمد مهدی امیری

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.