سایت پایگاه خبری تحلیلی برازجان سلام؛ در خطبه دوم نماز جمعه برازجان مورخه ۱۴۰۲/۱۰/۱۵ مطرح شد….
به گزارش سایت پایگاه خبری تحلیلی برازجان سلام؛ آیین عبادی سیاسی نماز جمعه برازجان مورخه ۱۴۰۲/۱۰/۱۵ توسط حجهالاسلام والمسلمین حسن مصلح امام جمعه دشتستان اقامه گردید.
گزیده ای از خطبه اول به شرح زیر اشاره می گردد:
– مقدمات تزکیه و خودسازی:
۱- مجالست با خوبان
۲- ترک مجالست با نااهلان
۳- کنترل گوش و چشم
۴- بهره گیری از مشورت مربیان و مشاوران امین
۵- کسب روزی حلال
۶- اجتناب از کسب حرام
– اموری که موجب زیاد شدن برکت در زندگی میشود:
۱. ایمان و تقوا
۲. رعایت انصاف و عدالت
۳. پرداخت زکات
۴. زن، مایه برکت زندگی
۵. شستن دستها و وضو گرفتن قبل از غذا
۶. راضی به رضای خدا بودن
۷. نسیه و قرضدادن
۸ . وزنکردن اجناس
۹. مداراکردن با مردم
۱۰. صدقه دادن
۱۱. سلامکردن هنگام ورود به منزل
۱۲. سحرخیزی
۱۳. قرائت قرآن
حضرت علی (ع) فرمود: «اَلْبَیْتُ الَّذِی یُقْرَاُ فِیهِ الْقُرْآن وَیُذْکَرُ اللهُ فِیهِ، تُکْثَرُ بَرَکَتُهُ وَتَحْضَرُهُ الْمَلَائِکَهُ وَتَهْجُرُهُ الشَّیَاطِین.»
رسول اکرم (ص) نیز درباره ثواب و برکات قرائت آیه الکرسی فرمودند: «اِنَّ فِیهَا لَخَمْسِینَ کَلِمَهً فِی کُلِّ کَلِمَهٍ خَمْسُونَ بَرَکَه.»
۱۴. احترام به نان
حضرت علی (ع) در این باره فرمود: «اَکْرِمُوا الْخُبْزَ فَاِنَّ اللهَ اَنْزَلَهُ مِنْ بَرَکَاتِ السَّمَاءِ وَ اَخْرَجَهُ مِنْ بَرَکَاتِ الْاَرْضِ؛ نان را گرامی بدارید، زیرا خداوند آن را از برکات آسمان فرو فرستاده و از برکات زمین برآورده است.» همچنین پیامبر (ص) فرموده است: «فَاِنَّ الْخُبْزَ مُبَارَکٌ…؛ [نان را محترم بشمارید؛] زیرا مایه برکت است.»
۱۵. وجود افراد مسنّ
رسول اسلام (ص) ضمن سفارش درباره ی احترام به بزرگترها، بهویژه افراد مسنّ، فرموده است: «اَلْبَرَکَۀُ مَعَ اَکَابِرِهِمْ؛ بزرگان آنها، مایه برکتاند.»
۱۶. فرزند دختر
وجود فرزند دختر در خانه، یکی از عوامل نزول برکت است. در روایتی از رسول اکرم (ص) چنین میخوانیم: «مَا مِنْ بَیْتٍ فِیهِ الْبَنَاتُ اِلَّا نَزَلَتْ کُلَّ یَوْمٍ عَلَیْهِ اِثْنَتَا عَشْرَهَ بَرَکَهً وَرَحْمَهً مِنَ السَّمَاءِ وَلَا تَنْقَطِعُ زِیَارَهُ الْمَلَائِکَهِ مِنْ ذَلِکَ الْبَیْتِ یَکْتُبُونَ لِاَبِیهِمْ کُلَّ یَوْمٍ وَلَیْلَهٍ عِبَادَهَ سَنَهٍ»
۱۷. سفره با برکت
در روایات، چند عامل برکتزا هنگام غذاخوردن ذکر شده است که بدانها اشاره میکنیم:
خوردن غذا به صورت دست جمعی: روایت شده است: «اِنَّ الْعَبْدَ اِذَا جَلَسَ عَلَی الْمَائِدَهِ مَعَ اَخِیهِ الْمُؤْمِنِ اُفْرِغَتْ عَلَیْهِمَا الرَّحْمَه وَتُسَاقِطُ عَلَیْهِمَا الْبَرَکَهُ فَلَا یَزَالَانِ کَذَلِکَ حَتَّی یَقُومَا عَنْهَا.»
همچنین رسول خدا (ص) فرمود: «کُلُوا جَمِیعاً وَلَا تَفَرَّقُوا فَاِنَّ الْبَرَکَهَ مَعَ الْجَمَاعَهِ.»
وجود نمک سر سفره: «اِنَّ الْبَرَکَۀَ تَکُونُ عَلَی الْمَائِدَهِ الَّتِی عَلَیْهَا الْمِلْحُ.»
۱۸. نامهای نیکوی با برکت
رسول خدا (ص) فرمود: «اِذَا کَانَ اِسْمُ بَعْض اَهْلِ الْبَیْتِ اِسْمُ نَبِیٍّ لَمْ تَزَلِ الْبَرَکَهُ فِیهِم.»
نیز روایت شده است: «بُورِکَ بَیْتٌ فِیهِ مُحَمَّد.»
۱۹. غذاهای با برکت
عسل: پیامبر اعظم (ص) فرموده است: «اِنَّ اللهَ عَزَّ وَجَلَّ جَعَلَ الْبَرَکَهَ فِی الْعَسَلِ وَفِیهِ شِفاءٌ مِنَ الْاَوْجَاع.»
گوشت و شیر: همچنین میفرماید: «شَکَا نَبِیٌّ قَبْلِی اِلَی اللهِ مِنَ الضَّعْفِ فِی بَدَنِهِ فَاَوْحَی اللهُ اِلَیْهِ اَنِ اطْبَخِ اللَّحْمَ وَ اللَّبَنَ فَاِنِّی جَعَلْتُ الْقُوَّهَ وَالْبَرَکَهَ فِیهِمَا.»
گزیدهای از خطبه دوم به شرح زیر اشاره می گردد:
۱️⃣ سنت های فراموش شده
۱- روضه های خانگی
۲- جلسات قرآن خانگی
۳- تعلیم و تعلم قرآن کریم
۴- گفتن اذان در خانه
۵- اقامه نماز به جماعت
۶- اقامه نماز صبح در مسجد و جماعت
۷- حضور و اقامه نماز در مسجد
۸- هم نشینی با دانشمندان
۹- اصلاح ذات بین
۱۰- تکفل اکرام یتیم
امروزه کمتر کسی است که کمک به ایتام را از بُعد اخلاقی مورد تایید قرار ندهد و بر این امر صحه نگذارد؛ اما با اندک نظری به روایات به عنوان یکی از برترین منابع انسانساز، در خواهیم یافت که کمک به ایتام صرفاً از نقطه نظر اخلاق مورد توجه نیست، بلکه علاوه بر آن آثار و نتایج زیادی بر کمک به ایتام مترتب است که این مسئله، توجه به کمک به یتیمان را دو چندان میکند.
تعدادی از روایاتی از اهل البیت عصمت و طهارت علیهم السلام که از دو منظر تاکیدی و تذکری به مسئلهی فوق پرداخته، محضر شما تقدیم میکنم :
امام علی (ع): «مِنْ أَفْضَلِ الْبِرِّ بِرُّ الْأَیْتَام»
از با فضیلتترین مراتبِ نیکوکاری، نیکی کردن به ایتام است. / تصنیف غرر الحکم و درر الکلم / ص ۴۰۹
رسول اکرم (ص): «خیرُ بُیوتِکُم بَیتٌ فیهِ یَتیمٌ مُکَرَّمٌ»
برترین منازل شما آن خانه ای است که درونش طفلی یتیم مورد مهر و عطوفت قرار گیرد. / نهج الفصاحه (مجموعه کلمات قصار حضرت رسول صلى الله علیه و آله) / ص ۴۷۱
امام علی (ع):«اللَّهَ اللَّهَ فِی الْأَیْتَامِ فَلَا تُغَیِّرُوا أَفْوَاهَهُمْ وَ لَا تُضَیِّعُوا مَنْ بِحَضْرَتِکُم»
دربارهی یتیمان از خدا بترسید، و خدا را شاهد بگیرید. مبادا آنها [ایتام] گاهی سیر و گاهی گرسنه مانده و حقّشان در میان شما ضایع و پایمال بشود. / الکافی (ط – الإسلامیه) / ج ۷ / ص ۴۷
حضرت فاطمه (س): «فَرَضَ اللَّهُ مُجَانَبَهَ أَکْلِ أَمْوَالِ الْیَتَامَى إِجَارَهً مِنَ الظُّلْم»
خداوند خوردن مال ایتام را حرام کرد تا حقوق آنها از تعدّی و ظلم محفوظ بماند. / بحار الأنوار (ط – بیروت) / ج ۷۶ / ص ۲۶۶
رسول اکرم (ص):«إِنَّ الْیَتِیمَ إِذَا بَکَى اهْتَزَّ لَهُ الْعَرْش»
زمانی که یتیم گریه میکند عرش خداوند به لرزه در میآید. / ثواب الأعمال و عقاب الأعمال / النص / ص ۲۰۰
امام علی (ع):«ارْحَمُوا الْأَرْمَلَهَ وَ الْیَتِیم»
برای به زنانی که همسرشان از دست داده اند و ایتام مهربان و دل رحم باشید. / تحف العقول / النص / ص ۱۴۹
رسول اکرم (ص):«کُنْ لِلْیَتِیمِ کَالْأَبِ الرَّحِیمِ وَ اعْلَمْ أَنَّکَ تَزْرَعُ کَذَلِکَ تَحْصُدُ»
برای یتیم همچون یک پدر مهربان باشید و بدانید که امروز هر چه بکاری [فردا] آنرا درو خواهید نمود. / بحار الأنوار (ط – بیروت) / ج ۷۴ / ص ۱۳۷
امام باقر (ع):«إِنَّ لِلْیَتِیمِ حَقّا»
مسلّماً برای یتیم حقوقی وجود دارد. / ثواب الأعمال و عقاب الأعمال / النص / ص ۱۹۹
امام صادق (ع): «مَن حَفِظَ یتیماً حَفِظَهُ الله»
خداوند حافظ و نگهبان آن کس خواهد بود که از یتیمی نگهداری میکند. /لئالیالاخبار / ج ۳ / ص ۱۸۱
رسول اکرم (ص): «اتَّقُوا اللَّهَ فِی الضَّعِیفَیْنِ یَعْنِی بِذَلِکَ الْیَتِیمَ وَ النِّسَاء»
درخصوص دو گروه از افراد ضعیف یعنی ایتام و زنان خدا را شاهد باشید. / الکافی (ط – الإسلامیه) / ج ۵ / ص ۵۱۰
امام رضا (ع): «إِنْ کَانَ الْمُعَزَّى یَتِیماً فَامْسَحْ یَدَکَ عَلَى رَأْسِه»
اگر شخص یتیم، صاحب عزا و داغدیده باشد، تو با دو دست نوازشگر خودت بر سر او بکش. / الفقه المنسوب إلى الإمام الرضا علیه السلام / ص ۱۷۲ / ۲۲ باب غسل المیت و تکفینه
امام علی (ع): «مَنْ رَعَى الْأَیْتَامَ رُعِیَ فِی بَنِیه»
آن کس که حق ایتام را رعایت کند، حق فرزاندان خودش نیز رعایت خواهد شد. / مستدرک الوسائل و مستنبط المسائل / ج ۱۵ / ص ۱۶۷
امام صادق (ع): «مَا مِنْ عَبْدٍ یَمْسَحُ یَدَهُ عَلَى رَأْسِ یَتِیمٍ تَرَحُّماً لَهُ إِلَّا أَعْطَاهُ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ بِکُلِّ شَعْرَهٍ نُوراً یَوْمَ الْقِیَامَه»
آن کس که بر سر یتیمی دست ترحم بکشد، خداوند عز و جل به تعداد هر مویی (که دست نوازشگر بر آن بکشد) نوری در قیامت به او عطا میکند. / من لا یحضره الفقیه / ج ۱ / ص ۱۸۶
رسول اکرم (ص): «مَنْ کَفَى یَتِیماً فِی نَفَقَتِهِ بِمَالِهِ حَتَّى یَسْتَغْنِیَ وَجَبَتْ لَهُ الْجَنَّهُ الْبَتَّه»
آن کس که مخارج و معاش یتیمی را با مال خود سرپرستی کند تا به زمان بینیازی برسد، بدون تردید بهشت برایش واجب خواهد شد. / من لا یحضره الفقیه / ج ۴ / ص ۳۵۲
رسول اکرم (ص): «انَا و کافِلُ الیَتیمِ کَهاتَینِ فیالجَنَّهِ اِذا اتَّقَی الله عزَّوجَلَّ (و اَشارَ بِالسَّبّابَهِ وَ الوُسطی)»
من با سرپرست یتیم که پرهیزکاری نیز پیشه میکند در بهشت (همچون دو انگشت سبّابه و میانه) در کنار هم خواهیم بود. / شرح فارسى شهاب الأخبار (کلمات قصار پیامبر خاتم ص) / متن / ص ۹۲
۲️⃣ شنبه ۱۶ دی۲۳ جمادیالثانی: روز شهدای دانشجو
– شهادت سیدحسین علمالهدی و همرزمان وی در هویزه
رهبر معظم انقلاب درباره شهید علمالهدی و سایر حماسهآفرینان هویزه فرمودهاند: «این جوانان با دست خالی بهمقابله با دشمن میرفتند. بیست الی سی جوانان با دست خالی؛ اما با دل استوار از ایمان و توکّل بهپروردگار؛ آنگونه که حسینبنعلی علیهالسّلام، با جمع معدود، در مقابل دریای دشمن ایستاد، قلبش نلرزید، ارادهاش سست نشد و تردید در او راه پیدا نکرد. این جوانان، واقعاً همانطور بودند. من از شهید علمالهدی پرسیدم: شما از سلاح و تجهیزات چه دارید که اینگونه مصمّم بهجنگ دشمن میروید؟ دیدم اینها دلهایشان آنچنان بهنور ایمان و توکّل بهخدا محکم است که از خالی بودن دست خود هیچ باکی ندارند. وقتی که خبر شهادت «سیدحسین علم الهدی» را شنیدم، اول چیزی که بهذهنم آمد، شهادت حافظان قرآن در صدر اسلام بود»
۳️⃣ یکشنبه ۱۷ دی ۲۴ جمادیالثانی: اجرای توطئه استعماری کشف حجاب به دست رضاخان
در ۱۷ دی ۱۳۱۴ شمسی حکومت رضاخانی قانون کشف حجاب را وضع کرد و زنان و دختران ایرانی را از استفاده چادر، روبنده و روسری منع نمود.
این قانون اوج سیاستهای رضاخان در ستیز با فرهنگ ایرانی اسلامی این سرزمین بود. حجاب و عفاف پیش از آنکه دستوری اسلامی باشد، فرهنگی ایرانی بوده است؛ لذا اینکه گفته میشود این اعراب بودند که بر ایرانیان حجاب عربی را تحمیل کردند، شبههای بیپایه و اساس است. زنان ایرانزمین، قبل از اسلام حجاب داشتند و زنان عرب جاهلی، پیش از اسلام فاقد این نوع پوشش بودند. وضعیت پوشش در بانوان شاهنامه فردوسی گویای این نکته است.
در طول دوران پهلوی اول و دوم، سیاست عفافستیزی با گستردهترین شکل انجام میگرفت. در دوران انقلاب، این سیاست با شروع دوره جنگ نرم و با تهاجم و شبیخون فرهنگی شروع شد که علیرغم هشدارهای رهبر انقلاب، دولت پنجم و ششم (دولت موسوم به سازندگی) به آن چندان توجه نکرد. در دوران اصلاحات، دولت هفتم و هشتم، سیاست پنهان ضدیت با عفاف و حجاب، در قالب فعالیت برای احقاق حقوق زنان با محوریت فمنیستهای نفوذی دنبال شد. در جریان انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۴، این سیاست خود را کاملا نشان داد.
دولتهای نُهُم و دهم نیز هر چند با شعارها و رویکردهای انقلابی شروع بهکار کرد، اما در حوزه فرهنگی، مبتلا به لیبرالیسم فرهنگی بود و به مرور با نفوذ جریان انحرافی، این جنبشها چندان مهار نشد. بخش مهمی از جنبش سبز در فتنه ۸۸، با این سیاست ایجاد و پیش رفت.
در دهه ۹۰، با روی کار آمدن دولت یازدهم و دوازدهم (دولت سند ننگین ۲۰۳۰)، این سیاست تبدیل به جنبش شد و به شکل پویشهایی نظیر «نه به حجاب اجباری»، «کمپین یک میلیون امضا»، «چهارشنبههای سفید»، «دختران خیابان انقلاب»، «آزادی یواشکی» و… با قدرت شبکههای ماهوارهای، شبکههای اجتماعی و مجازی، از داخل و خارج، موضوع حجاب را مورد محاصره قرار داد و مترصد شد تا قضیهای مانند مهسا امینی فرا برسد. دشمن عین اتفاق مرگ مهسا امینی را پیشبینی نمیکرد، ولی منتظر اتفاقی برای شروع بود.
این سیاست با محوریت بهاییها و فمنیسمها فعال شد و در ادامه با سلبریتیها (مثلث بازیگران، بازیکنان، خوانندگان) و جریان هنر مبتذل پیوند برقرار کرد.
۴️⃣ سهشنبه ۱۹ دی: قیام خونین مردم قم در اعتراض به چاپ مقاله توهینآمیز روزنامه اطلاعات
جایگاه قیام ۱۹ دی ۱۳۵۶ در سیر تطورات و تحولات انقلاب اسلامی، جایگاه ویژهای است. چرا که این قیام مردمیِ روحانیتمحور، آغازگر تحولی اساسی و بنیادین در انقلاب اسلامی بود که با برگزاری اربعینها، نمونهای درخشان از استفاده سیاسی از سنتهای شیعه، به پیروزی انقلاب اسلامی و تأسیس نظام جمهوری اسلامی انجامید و ۱۳ ماه بعد از وقوع قیام ۱۹ دی تا انقلاب اسلامی به پیروزی رسید.
۱۹ دی، به فرصتی تاریخی برای یکسرهکردن کار رژیم طاغوت تبدیل شد. سکوت اختناقی را در هم شکست، بغض و خشم مردم از وضعیت بد کشور را منسجم، جهتدار و هدفمند نمود، شجاعت حضور در عرصه و میدان و روحیه شهادتطلبی را به ملت داد، و به برکت خون پاک شهیدان، سلسلهالذهب قیامهای اربعینی را جریان بخشید و موج انقلاب را برای رژیم سفاک شاه مهار نشدنی نمود
قیام ۱۹ دی، یقظهالقیام ۱۵ خرداد بود. ۱۵ خردادی که خود حاکی از مردمیبودن نهضت بود، اما قیام ۱۹ دی، نهضت را مردمیتر کرد. ابعاد نهضت را تعمیم بخشید، دامنه نهضت را بسط داد، دایره انقلاب را وسیع و گسترده و عمیق کرد و حلقههای متصله را به هم جوش داد.
سازماندهی و برنامهریزیهای ابتکاری نیروهای مذهبی و انقلابی در استمرار نهضت در قالب اربعینهای شهدای شهرهای مختلف تا راهپیمایی تاریخی تاسوعا و عاشورا و پیروزی انقلاب، از پیامدهای مردمیشدن انقلاب بود.
۵️⃣ ترور صالح العاروری قهرمان فلسطینی
در رابطه با هدف این ترور و دلایل ترور صالح العاروری ذکر نکاتی قابل توجه است:
العاروری فردی است که رژیم صهیونیستی بارها اعلام به ترور آن کرده بود و وی را مغز متفکر مقاومت فلسطینی در داخل کرانه باختری به دلیل نوع ارتباطات و محل تولدش می دانستند. به گونه ای که صهیونیست ها بارها اعلام کردند که العاروری خطرناک ترین عضو حماس است.
العاروری کسی است که به عنوان توازن دهنده قدرت مقاومت فلسطین در برابر اسرائیل در کنار سایر فرماندهان حماس از آن یاد می کنند و وی نقش مهمی در استراتژی وحدت ساحات مقاومت فلسطینی در داخل کرانه باختری، غزه و لبنان داشته است.
صالح العاروی یکی از شخصیت های برجسته حماس بود که با حزب الله لبنان و ایران روابط خوبی داشت. وی مسؤول نظامی حماس در کرانه باختری هم بود و در تسلیح کردن آن نقش بسزایی داشت. از العاروی به عنوان فرمانده در سایه حماس نام برده می شد.
۶️⃣ حادثه تروریستی کرمان
دو انفجار دلخراش روز چهارشنبه در مسیر مزار سردار دلها، حکایت از هم عهدی مزدوران خبیث استکبار با صهیونیستهای خبیث دارد که برای سرپوش گذاشتن برشکستهای راهبردی شان، مرتکب شده اند.
این واقعه نشان داد، شهید سلیمانی برای دشمن از سردار سلیمانی خطرناکتر است و همچنان از تربت و وصیت و راه و رسم سلیمانی می ترسند.
عامل اصلی این حادثه تروریستی رژیم سفاک و جلاد صهیونیستی و آمریکای جنایتکار است که باید منتظر انتقام سخت و تاوان سنگین آن باشند
۷️⃣ بلاتکلیفی پست های مهم امنیتی و فرهنگی شهرستان
متأسفانه علی رغم تماس ها و پیگیری های مستمر و حساسیت شهرستان در عرصه های فرهنگی اجتماعی و امنیتی ، بعضی از پستهای کلیدی شهرستان چندین ماه و بعضاً چندین ساله بدون دلیل موجه با سرپرستی و بدون رییس اداره میشوند که قطعاً به ضرر شهرستان و مردم منطقه است.
از جمله آنها اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و تبلیغات اسلامی است هر دوی این اداره ها می توانند نقش مؤثر و خطیری در عرصه های فرهنگی تبلیغی داشته باشند و با سرپرستی اداره می شوند لذا عملاً کارآیی لازم را در عرصه فرهنگی تبلیغی و اجتماعی ندارند همچنین منطقه انتظامی با این همه معضلات اجتماعی امنیتی و حساسیت آن چند ماهه که با سرپرستی فرماندهی میشود
این خلا مدیریتی قطعاً بر عملکرد این ادارات و نهادها موثرند انتظار می رود مدیران استانی قبل از آنکه بخواهند مدیری را از این شهرستان بردارند فردی کارآمد و متناسب تعیین و مشخص نمایند تا خللی در مدیریت های مهم شهرستان ایجاد نشود.
به نا به این گزارش برنامه های جانبی نماز جمعه برازجان مورخه (۱۴۰۲/۱۰/۱۵) بدین شرح اعلام شد….
آیین عبادی سیاسی نماز جمعه برازجان مورخه (۱۴۰۲/۱۰/۱۵) توسط حجه الاسلام حسن مصلح امام جمعه دشتستان اقامه گردید.
در نماز جمعه این هفته برازجان برنامه های جانبی ذیل انجام گرفت:
۱) سخنرانی قبل از خطبه های نماز جمعه توسط سرکار خانم زنگنه نژاد مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری بوشهر به مناسبت هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر
۲) برپایی ایستگاه سلامت توسط کانون بسیج جامعه پزشکی شهرستان دشتستان و انجام تست فشار خون از نمازگزاران
۳) برپایی میز خدمت با حضور مدیران ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی ، کمیته امداد امام خمینی (ره) ، بنیاد شهید و امور ایثارگران و میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان جهت پاسخگویی به سوالات نمازگزاران
۴) برگزاری نمایشگاه محصولات فرهنگی و صنایع دستی و پخت نان گرم توسط امور بانوان فرمانداری دشتستان به مناسبت هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر
۵) ساماندهی وسایل نقلیه نمازگزاران توسط گردان ۴۰۸ امنیتی امام علی علیه السلام ناحیه سپاه حضرت جواد الائمه (ع) شهرستان دشتستان
۶) برپایی نمایشگاه فروش کتاب سیره شهدای گرانقدر
۷) سر دادن شعارهای کوبنده نمازگزاران جمعه در محکومیت اقدام تروریستی گلزار مطهر شهدای کرمان و شهادت جمعی از هموطنان عزیز
۸) تجلیل از خانم مریم علائی همسر شهید حسین گورکی، خانم زینت سهرابی همسر شهید حسین غلامی زاده و خانم گل نساء شولی مادر شهیدان محمدجواد و سلیمان صابرزاده به مناسبت میلاد باسعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامیداشت مقام مادر توسط حجت الاسلام مصلح امام جمعه، دکتر بنافی فرماندار، بارگاهی معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری، سرهنگ بناری فرمانده سپاه حضرت جواد الائمه (ع)، عباسی رییس اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان دشتستان و سرکار خانم زنگنه نژاد مدیرکل امور بانوان استانداری بوشهر
توجه داشته باشید که دوستان همراه سایت برازجان سلام برای دیدن تصاویر با کیفیت اصلی روی عکسی که دوست دارید آن را ببیند ، به آرامی لمس نموده و عکس را در مکان فضای مجازی مورد علاقه خود استفاده نمائید.
دانلود و تماشای سر دادن شعارهای کوبنده نمازگزاران جمعه برازجان در محکومیت اقدام تروریستی گلزار مطهر شهدای کرمان و شهادت جمعی از هموطنان عزیز در فیلم زیر ..
https://borazjansalam.ir/?p=83187