گروه : دستهبندی نشده

پایگاه خبری نحلیلی برازجان سلام : بخشدار مرکزی دشتستان در اولین جلسه خود با دهیاران، انتظارات خود و مجموعه بخشداری را مطرح کرد…
به گزارش سایت پایگاه خبری تحلیلی برازجان سلام : اولین جلسه بخشدار مرکزی دشتستان در سال ۱۴۰۴ با دهیاران و با حضور مدیر توزیع برق نواحی، مدیر برق برازجان، معاون آبفا و رئیس شورای بخش به منظور بررسی مشکلات آب و برق روستاهای بخش برگزار شد.
بخشدار مرکزی با تاکید به اهمیت شعار سال ابراز کرد: دهیاران در برنامه ریزی کاری خود شعار «سرمایهگذاری برای تولید» را در اولویت قرار داده و با جذب سرمایه گذار در روستا، عامل ایجاد اشتغال و پویایی اقتصاد روستا باشند.
صدیقه سعادتمند با بیان اینکه “باید از همه ظرفیت های روستا در جهت رشد و پیشرفت روستا استفاده شود” تصریح کرد: دهیاران در دولت وفاق ملی برای پیشرفت روستای خود باید فارغ از نگاه های سیاسی، از ظرفیت همه نخبگان، صاحب نظران و افراد متخصص روستا بهره مند شوند و فضا را برای مشارکت بانوان مهیا کنند.
سعادتمند در ادامه گفت: از جمله انتظارات مجموعه بخشداری از دهیاران، اعلام گزارش عملکرد ماهیانه، نظم اداری، پیگیری مشکلات روستا و تعامل دهیاران با مسؤلین ادارات است.
مدیر امور توزیع برق نواحی دشتستان ضمن شنیدن مشکلات دهیاران، گفت: با تشکیل کمیته حفاری در بخشداری و اعلام مشکلات توسط دهیاران، حل مسائل راحت تر انجام شده و همکاری بین ادارات بیشتر می شود.
محمدرضا پرویزی در پاسخ به سوالات دهیاران افزود: در خصوص جابجایی ترانس و تامین بالابر که دغدغه تعدادی از دهیاران بود، با دهیاری ها همکاری داشته و در خصوص روشنایی معابر ابتدا باید اعلام خاموشی در سامانه ۱۲۱ ثبت شود.
وی در ادامه گفت: با توجه به وجود ناترازی، به دامداران و کشاورزان روستایی پیشنهاد می دهم با استفاده از سلول های خورشیدی، هم باعث درآمدزایی شده و هم در رفع ناترازی سهیم باشید.
حاجی زاده مدیر برق برازجان در این جلسه گفت: امنیت برق اهمیت بسیار زیادی برای ما دارد و در تلاش هستیم که در کمترین زمان ممکن به کسانی که مشمول دریافت برق و در محدوده روستا هستند، برق رسانی را انجام دهیم.
صادقی کارشناس آبفا در پاسخ به مشکلات مطرح شده توسط دهیاران گفت: بزودی دو حلقه چاه به شبکه آب نی نیزک اضافه و جهت نوسازی و رفع مشکل شبکه آب روستای گندم ریز توسط کارشناسان اقدام می شود.
https://borazjansalam.ir/?p=92633